2023 10 v.13.0
  • 10 Oct 2023
  • PDF

2023 10 v.13.0

  • PDF

Article Summary

2023 10 v13.0

Kuriant pirkėjų ir tiekėjų banko sąskaitų korteles nekuriamos reikšmės EE000000000000000000

Naudojantis galimybe kurti pirkėjų ir tiekėjų banko korteles, atliktas svarbus pakeitimas - nekurti kortelių su tuščiomis IBAN reikšmėmis ir su banko dažnai nurodomomis reikšmėmis EE000000000000000000, nes kuriant korteles su tokiais numeriais, toliau vykdomas nekorektiškas atpažinimas.

image.png

Pakeitimai nustatymų vedliuose

Siekiant palengvinti kliento kelionę, pradedant naudoti Bankfeed, pakeisti nustatymų vedliai „Nustatykite Bankfeed integraciją” ir „Inicijuokite Bankfeed prijungimą”.

Pirmasis nustatymų vedlys „Nustatykite Bankfeed integraciją” buvo supaprastintas, paliekant tik vieną langą, kuriame pasirenkami pagrindiniai Bankfeed parametrai.

image.png
Visi kiti nustatymai yra automatiškai užpildomi dažniausiai naudojamomis reikšmėmis, kurios esant poreikiui gali būti pakeičiamos lange „Integracijos nustatymai (Bankfeed)”.

Antrajame nustatymų vedlyje „Inicijuokite Bankfeed prijungimą” pridėtas naujas banko išrašo laikotarpio pasirinkimo variantas „Šiandien”.

image.png

Sutrumpinti pavadinimai

Norint sutrumpinti puslapių, veiksmų ir laukų pavadinimus, visi Bankfeed laukai pervadinti iš „Softera.Bankfeed” į „Bankfeed”.

Pakeistas funkcijos „Apdoroti banko išrašus (Bankfeed)” užklausos langas

Funkcijos „Apdoroti banko išrašus (Bankfeed)” užklausos langas šiek tiek pakeistas. Visi pasirinkimai liko tokie patys, skiriasi tik išdėliojimas.

image.png

Taip pat, išsaugotos numatytos užklausos lango reikšmės (Gauti banko išrašus -Taip, Nuskaityti banko išrašus - Taip, Užpildyti žurnalus - Taip, Registruoti žurnalus - Ne), todėl nebereikia kiekvieną kartą rinktis vis tų pačių pasirinkimų.

Galimybė formuoti Barclays banko mokėjimo failus

Šiame versijos leidime atsirado nauja galimybė suformuoti ir gauti mokėjimo failą, kuris būtų tinkamas Barclays bankui (Didžioji Britanija).
Norint gauti mokėjimo failą, mokėjimų žurnale mokėjimai yra paruošiami įprastai, tuomet žurnalo veiksmų juostoje spaudžiama „Bankas” -> „Eksportuoti mokėjimą (Bankfeed)”.

image.png

Automatiškai parsiunčiamas mokėjimo failas, kurį galime įsikelti į Barclays banką.
image.png

Pakeitimai Pinigų mokėjimo derinimo žurnalo registravime

Atliktos korekcijos, kad klientai, kurie naudoja Pinigų mokėjimo derinimo žurnalus, po operacijų registravimo negautų tų pačių operacijų į žurnalą.


What's Next