2024 01
  • 10 Apr 2024
  • PDF

2024 01

  • PDF

Article Summary

Banko sąskaitos kortelėje pridėtas naujas laukas "Mokesčių mokėtojo sąskaita"

LBC Bank SEPA 3.16

Banko sąskaitos kortelėje pridėtas naujas laukas "Mokesčių mokėtojo sąskaita". Šiame lauke galima nurodyti banko sąskaitą, iš kurios nuskaitomas mokestis bankui.
image.png

Laukas pridėtas tam, kad eksportuojant pavedimus iš tam tikros banko sąskaitos, kur nurodyta mokesčių mokėtojo sąskaita, mokesčiai būtų nuskaitomi iš nurodytos sąskaitos, ne iš tos, kur atliekami pavedimai.

Tiekėjo/pirkėjo atpažinimas banko išrašo importo funkcijoje

LBC Bank SEPA 3.16

Banko sąskaitos kortelėje būtina uždėti nustatymą "Priskyrimas pagal pajamas ar išlaidas". Jeigu įmonė turi verslo santykius su įmonėmis, kurios tuo pačiu metu yra ir tiekėjai, ir pirkėjai, įjungus nustatymą Priskyrimas pagal pajamas ar išlaidas, banko išrašo importavimo į bendruosius žurnalus funkcija pagal pavedimo sumos ženklą nustatys, ar tai iš pirkėjo gaunamas pinigų pervedimas, kurį reikia priskirti pirkėjui, ar mokėjimo pavedimas ir jį reikia priskirti tiekėjui.
image.png

Atsargų inventorizacijos aprašo ir atsargų sutikrinimo aprašo spausdinių koregavimai

Physical Inventory 6.0

Pakoreguota, kad jeigu prekių faktiškai rastas kiekis yra 0, tuomet ir sumos būtų atvaizduojamos su nuliais.

Pakoreguotas atsargų inventorizacijos aprašo ir atsargų sutikrinimo aprašo - vieneto savikainos skaičiavimas. Kada faktiškai rastas kiekis ir suma yra 0, tuomet atvaizduojama vieneto savikaina, išskaičiuojama iš likučio buhalterinėje apskaitoje (suma/kiekis). Jeigu faktiškai rasto likučio kiekis ne 0, tuomet vieneto savikaina apskaičiuojama iš faktiškai rasto likučio (suma/kiekis).
image.png{height="" width=""}
image.png


What's Next