2023 11 v.15.0
  • 28 Nov 2023
  • PDF

2023 11 v.15.0

  • PDF

Article Summary

2023 11 v15.0

Varnelės „Praleisti registravimą” atšaukimas

Kartais pasitaiko atvejų, kai funkcija „Praleisti registravimą” yra panaudojama ne ten, kur reikia, ir norima atšaukti požymį „Praleistas registravimas”. Šioje versijoje jau galima tai padaryti.

Atidarome „Registruotos išrašo eilutės (Bankfeed)” puslapį. Susirandame eilutę, nuo kurios norime nuimti požymį, ją pasižymime ir spaudžiame „Atšaukti praleistą registravimą”.

image.png

Atsidarius klausimo langui, patvirtiname paspaudę „Taip".

image.png

Kai požymis „Praleistas registravimas" panaikinamas, eilutė vėl perkeliama į „Išrašo eilutės (Bankfeed)”.

„Operacijos domeno kodas” ir „Operacijos pošeimio kodas” laukų pildymas dokumentų atpažinimo nustatymuose

Pildant „Dokumentų atpažinimo nustatymai (Bankfeed)” iki šiol visuomet reikėjo nurodyti reikšmes laukuose „Operacijos domeno kodas” ir „Operacijos pošeimio kodas”. Net jeigu bankas šių reikšmių nepildydavo, vis tiek reikėdavo suvesti kombinaciją su „NA” reikšmėmis. Arba priešingai, jeigu bankas naudoja daug skirtingų kodų, visoms jų kombinacijoms reikėjo suvesti po atskirą eilutę.
Nuo šios versijos „Operacijos domeno kodas” ir „Operacijos pošeimio kodas” gali būti nepildomi ir paliekami tušti - tai reikš, kad bus ieškoma visų įmanomų kombinacijų.

image.png

Todėl, nuo šiol šias reikšmes rekomenduojame pildyti tik tuomet, jeigu jos tikrai identifikuoja operaciją, kuriai aprašoma dokumentų atpažinimo formulė.


What's Next