2024 01 v.16.0
  • 26 Jan 2024
  • PDF

2024 01 v.16.0

  • PDF

Article Summary

2024 01 v.16.0 versijos pakeitimai

Teksto susiejimo su sąskaita (Bankfeed) funkcionalumo papildymas

Kadangi dažnai aprašinėjant kreditinių kortelių pavedimo informacijų tekstus, susidurdavome su tuo, kad tekstas yra pateikiamas neatskirtas tarpais, būdavo sunku panaudoti Teksto susiejimas su sąskaita (Bankfeed) nustatymus atpažinimui.
Pvz. apmokėjimo už naudojimąsi taksi paslaugomis tekstas "bolt.eu/r/2309280505 CARD_PAYMENT"

Tam tikslui buvo įdėtas papildomas nustatymas "Žodžio dalis", kad būtų ieškoma teksto, kuris yra dalis viso teksto, o ne atskiras žodis.

image.png

Įspėjimas

Rekomenduojama kuo tiksliau ir daugiau teksto nurodyti teksto atpažinimui, naudojant varnelę "Žodžio dalis". Nurodant labai mažą teksto dalį didelė tikimybė, kad bus surastos ir identifikuotos ir nepageidaujamos operacijos. Pvz. norint atpažinti operacijas "Top-Up by *0048 TOPUP" neužtenka nurodyti susiejimo teksto "Top", nes bus atpažintos ir operacijos pavedimo paskirtyje turinčios žodžiius "Stop", "Autopay". Susiejimo tekstas lauke reikėtų nurodyti "Top-", kad būtų įdentifikuotos tik šios operacijos.

"Klaidų el. paštas" Bankfeed nustatymų vedlyje

Bankfeed naudotojams svarbu gauti įspėjančius laiškus, jeigu nutrūksta ryšys su banku arba prijungimo terminas eina į pabaigą, tam buvo sukurtas naujas laukas "Klaidų el. paštas" Bankfeed nustatymų vedlyje "Inicijuokite Bankfeed prijungimą".

image.png

Pagal nutylėjimą ši reikšmė bus užpildyta tuo pačiu El. pašto adresu, kurį nurodėte kuriant paskyrą, tačiau esant poreikiui galite keisti.

Informacija

Kadangi šis nustatymų vedlio žingsnis naudojamas tik kuriant naują paskyrą įmonei, tai pakeitimas aktualus tik naujiems Bankfeed naudotojams.
Jeigu jau turite įmonės paskyrą ir norite pasipildyti ar pasikeisti šį "Klaidų el. paštą" susiekite su mumis support@bankfeed.com ir mes Jums padėsime.

Pakeistas "Šiandien" išrašo formatas

Nuo šiol atliekant banko sąskaitų prijungimą ar perjungimą ir pasirinkus "Banko išrašas už" laikotarpį "Šiandien" bus gaunamas ne tik šios dienos, bet ir praėjusios dienos išrašas viename faile. Tai buvo atlikta siekiant, kad neliktų laiko tarpų, kurie būtų nepadengti ir negautos operacijos.

image.png

Pakeitimai Buhalterio Rolės Centre

Business Central Buhalterio rolėje lengvesniam suradimui pridėtas Bankfeed puslapis "Išrašai (Bankfeed).

image.png

Taip pat pervadintas puslapis "Gauti/išsiųsti dokumentai (Bankfeed)" į "Išrašų paketai (Bankfeed), kad pavadinimai visur būtų suvienodinti.

image.png

Bankfeed prijungtos banko sąskaitos lange pridėtas laukas "Banko pavadinimas"

Kartais vartotojams lengviau susiorientuoti prijungtose banko sąskaitose, kai žino banko pavadinimą, todėl "Bankfeed prijungtos banko sąskaitos" lange buvo pridėtas naujas laukas "Banko pavadinimas".

image.png

Banko duomenų teikėjai (Bankfeed) reikšmė "DEFAULT"

Ankstesniame Bankfeed versijos leidime Banko sąskaitos kortelėse atsirado naujas laukas "Banko duomenų teikėjai (Bankfeed), kurį vartotojai turėdavo užpildyti sukurdami naujas korteles. Atlikome pakeitimus, kad Banko sąskaitos kortelėse šį reikšmė būtų užpildoma automatiškai reikšme "DEFAULT", paleidus nustatymų vedlį "Inicijuokite Bankfeed prijungimą" ar tiesiog sukuriant naują Banko sąskaitą BC.

image.png

Informacija

Įmonėms, kurios veikia US ir CA regionuose, pagal nutylėjimą bus užpildoma reikšmė - "PLAID".


What's Next